Een Dyson steelstofzuiger kies je voor het gemak

James Dyson richtte pas in 1987 het Britse technologiebedrijf Dyson Ltd op, wat gespecialiseerd is in het ontwerpen van diverse huishoudelijk apparaten, zoals: stofzuigers, haardrogers, ventilatoren zonder bladen, elektrische verwarmingen en enzovoorts. Van al deze producten hebben de stofzuigers van Dyson de overhand genomen, waardoor het merk Dyson populair is geworden.

De Dyson lijn van stofzuigers is geïnspireerd op de ontbrekende functies bij moderne conventionele stofzuigers. Door de bruikbaarheid te verbeteren en een oplossing te vinden voor stofzakken die verstopt raken, waardoor de zuigkracht gaat afnemen heeft de Dyson steelstofzuiger zijn weg naar de consument weten te vinden.

Een nieuwe vacuümtechnologie

Een vacuümtechnologie wat zijn oorsprong vond in industriële omgevingen. Daar werden centrifugale afscheiders gebruikt, waardoor het zaagsel en vuil dat afgezogen werd, gescheiden en opgevangen werd. Door een vergelijkbare technologie toe te passen op een stofzuiger voor thuis heeft de moderne stofzuiger van Dyson geen stofzak meer nodig.

Dit maakt de Dyson steelstofzuiger enigszins uniek, ook omdat ze zijn uitgerust met HEPA-filters. HEPA staat voor: ‘high-efficiency particulate air’, dit wil zeggen dat de huisstofmijten, schimmelsporen, pollen, huidschilfers van huisdieren en andere verontreinigende stoffen die voor allergische of astmatische problemen kunnen zorgen, goed vastgehouden worden. Het is een mechanisch filter van fijn gaas dat schadelijke deeltjes opsluit.

Tegenwoordig willen we alles draadloos

Met de Dyson steelstofzuiger heb je een onmiskenbaar licht en handig huishoudelijke apparaat in handen, die bovendien nog draadloos is ook. Voordat je een model uit de Dyson steelstofzuiger lijn aanschaft, is het belangrijk om er een te kiezen die geschikt is voor de grootte van je huis of appartement. Ieder draadloos model van Dyson heeft zijn eigen batterijduur voordat ze uitschakelen.

Zo heb je modellen die maximaal 20 minuten meegaan voordat je ze moet opladen, maar ook die 120 minuten meegaan. Woon je in een kleine ruimte, zoals bijvoorbeeld een studio, dan is er een met een accuduur van 20 minuten meer dan genoeg. Voor een woning met meerdere kamers ben al gauw verplicht er een te nemen met een langere accuduur. Welk model je ook kiest, je hoeft nooit meer met een snoer te worstelen.

Veelzijdig door meerdere accessoires

Als je een stofzuiger hebt, wil je er niet alleen de vloer en het tapijt mee kunnen schoonmaken. Daarom wordt de Dyson steelstofzuiger met meerdere opzetstukken geleverd. Zo kun je met de juiste opzetten stukken verschillende dingen reinigen, zoals: je matras, filters van de airconditioning, banken, fauteuils en ga zo maar door. Ieder stofzuiger hulpstuk is zo ontworpen met ieder zijn eigen kenmerk en gebaseerd op inspirerende design iconen door jarenlang onderzoek van gepatenteerde technologieën.

Het spleetmondstuk is een must bij het stofzuigen tussen de zitkussens van stoelen en banken. Zo heb je ook adapter om de steel van je Dyson tot 90 graden aan te passen om makkelijker onder bed en kasten te kunnen stofzuigen. Parketborstel, mini turboborstel en een borstel voor hardnekkig vuil zijn maar een kleine greep uit de standaard meegeleverde accessoires. Wil je goed kunnen reinigen op plekken waar een conventionele stofzuiger tekort schiet? Dan is een Dyson steelstofzuiger de oplossing om overal makkelijk bij te komen.