kraamcadeau

Fantastisch en origineel kraamcadeau van geboorteplaatje.nl

Op het moment dat je hoort dat je dierbare een klein baby’tje heeft gekregen, dan wil je op bezoek en het liefst zo snel mogelijk. Het blijft altijd een dilemma wat je cadeau geeft. Bij een eerste kindje is babykleding leuk, maar dat geeft bijna iedereen. Als er al meerdere kindjes zijn, dan is kleding geven een beetje dubbel. Je probeert een cadeau te bedenken, waarmee je écht kunt laten zien hoeveel je om hen geeft. En met een persoonlijk cadeau lukt dat het best vind ik. Je kunt dan van alles laten bedrukken, van rompertjes tot slabben. Dat zijn cadeautjes die het altijd wel goed doen.

Ik koos voor geboorteplaatje.nl, echt geweldig! Er worden in de eerste dagen vaak prachtige foto’s gedeeld via de sociale media. Ik koos simpelweg de mooiste en liet hem afdrukken. Door een persoonlijke tekst toe te voegen kon ik het helemaal speciaal maken. Ze vonden het FANTASTISCH! Dit is echt een cadeau dat een vaste plaats gaat krijgen op de kinderkamer of in de woonkamer. Door de glazen plaat blijft het langdurig mooi. En het allerleukste is dat ik voor een eventueel broertje of zusje gewoon hetzelfde geven kan, waardoor ze van elk kind zo’n fantastische foto hebben. Dat staat op een rij in de woonkamer leuk, maar het is ook heel bijzonder om op elke slaapkamer een persoonlijke foto te hebben staan.

Het bestellen ging eigenlijk heel soepel. Ik kon de naam invullen en een lettertype kiezen, dat vormde de basis onder de foto. De keuze uit lettertypes was enorm, en er zit zeker voor iedereen wel wat tussen. Daarna kon ik afstellen hoe groot ik de letters wilde. Ik wilde graag nog wat extra’s toevoegen dus ik koos het niet té groot. Ik voegde de geboortedata toe, zoals geboortedatum, geboortetijd, geboortegewicht en geboortelengte. Ook dat kon ik weer een lettertype geven.
De laatste stap was het uploaden van de foto, geweldig! Het zag er zo mooi uit, dat kon ik gelijk zien bovenaan de pagina. Je zag gewoon het resultaat groeien, zo leuk!

Ik had ook kunnen kiezen voor een eigen, persoonlijke tekst. Dat leek me ook super leuk. Maar al die geboortefeitjes vond ik zo bijzonder, omdat dat ook zo persoonlijk is. En voor de papa en mama natuurlijk ook. Ik heb er maar een kaartje bijgedaan met een persoonlijk berichtje, zo had ik twee vliegen in één klap.

Het is leuk om daar nu op bezoek te komen en die foto te zien staan. Ze zijn er ook zo trots op! Als nieuwe papa en mama deel je vaak de mooiste foto’s met de mensen om je heen. Ze vonden het dan ook echt heel erg leuk om één van die mooiste foto’s terug te zien op deze manier. Na deze positieve ervaring zou ik het iedereen aan kunnen raden.
En als je iemand iets minder goed kent kan je ook gewoon het geboortekaartje gebruiken. Heel veel mensen sturen namelijk ook geboortekaartjes waar hun kindje al op staat. En als je een redelijk neutraal geboortekaartje ontvangt, is het nog heel tof om hem tot kraamcadeau om te laten toveren op geboorteplaatje.nl. Door dan bijvoorbeeld de persoonlijke geboorte tekst, die vaak in het kaartje staat, eronder te laten graveren in plaats van voor de geboortefeitjes te kiezen, ontstaat er een heel unieke vereeuwiging van het geboortekaartje.

Sommige mensen zijn zelf hartstikke handig en maken de meest unieke cadeaus. Zo kreeg ik zelf voor de geboorte van mijn kinderen van iemand een plastic doorzichtig ei met daarin een schoentje. Dat schoentje was gemaakt van ons verstuurde geboortekaartje. Aan het ei hing een gekleurd lint, waarmee hij op te hangen was. Dat was ook heel bijzonder! Omdat ik zoiets zelf niet gemaakt krijg koos ik voor dit cadeau. Er staat op de website ‘leuk om te krijgen, leuker om te geven’. Dat was in mijn geval zeker van toepassing, ik vond het hele proces van bestellen tot geven één groot feest. Het is ook gewoon een beetje spannend om het thuis geleverd te krijgen met de post. Dan ben je benieuwd hoe het daadwerkelijk geworden is. En als het dan zo tof blijkt te zijn, kan je niet wachten om het mooi in te pakken en weg te geven!